Gå direkt till innehåll
Joakim Aspelin, ansvarig för Large Corporate and Public på Dustin.
Joakim Aspelin, ansvarig för Large Corporate and Public på Dustin.

Nyhet -

Dustin blir Apple Authorised Education Specialist

Dustin har utnämnts till en Apple Authorised Education Specialist (AAES) av Apple i Sverige. Utnämnandet är ett erkännande av Dustins starka leveranser av specialiserade Apple-tjänster till utbildningssektorn.

– Vi är både stolta och glada över att vi har godkänts som Apple Authorised Education Specialist. Dustin växer inom utbildning och med den nya statusen kommer vi att kunna skapa ännu mer värde för utbildningssektorn genom att arbeta nära skolorna i deras digitala utveckling, säger Joakim Aspelin, som är ansvarig för Large Corporate and Public på Dustin.

I samband med auktoriseringen har Dustin även stärkt sitt interna team med specialister på utbildning som ska bidra med specifik branschkunskap och produkt- och infrastrukturkunskap.

– Som Apple Authorised Education Specialist kommer vi nu ha möjlighet att leverera större och mer komplexa projekt och lösningar gentemot utbildningssektorn i nära samarbete med Apple. Vi ser med stor entusiasm fram emot att växa inom skolsegmentet, säger Joakim Aspelin.

Ämnen

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Presskontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Presskontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Fredrik Sätterström

Presskontakt Head of Investor Relations +46 70 510 10 22