Gå direkt till innehåll
Michael Haagen Petersen, Dustin.
Michael Haagen Petersen, Dustin.

Nyhet -

Dustin börjar sälja begagnad IT i samarbete med Cisco

Nu börjar Dustin, som är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux, att sälja begagnad nätverksutrustning i samarbete med Cisco.

– För Dustin är det viktigt att bidra till den cirkulära omställningen av branschen och det är därför viktigt för oss att kunna erbjuda våra kunder redan använd IT-utrustning. Genom samarbetet med Cisco driver vi tillsammans utvecklingen mot en mer cirkulär IT-bransch, säger Michael Haagen Petersen, EVP Large Corporate & Public Nordic, Dustin.

Erbjudandet om att kunna köpa begagnad nätverksutrustning vänder sig främst till större företag samt företag inom offentlig sektor, men även till större företag inom SMB-segmentet. Produkterna säljs via Dustins säljare och med fullt stöd och garanti från Cisco. Dustin tar också hand om redan använda Cisco-produkter så att den begagnade hårdvaran kan återanvändas och återvinnas på ett ansvarsfullt sätt. Initialt erbjuds tjänsten hos Dustin i Sverige men inom kort kommer den att finnas tillgänglig på samtliga Dustins marknader.

– Det här är ytterligare ett steg i att driva hela branschen i en positiv riktning och ett steg mot vårt mål att vara hundra procent cirkulära 2030. Vi vill göra det enklare för företag och offentlig sektor att vara mer hållbara, avslutar Michael Haagen Petersen.

Ämnen

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Presskontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Presskontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Fredrik Sätterström

Presskontakt Head of Investor Relations +46 70 510 10 22