Gå direkt till innehåll
Pontus Cederberg, säljansvarig SMB Norden, Dustin.
Pontus Cederberg, säljansvarig SMB Norden, Dustin.

Nyhet -

Dustin börjar sälja Starlinks produkter

Nu börjar Dustin, som en av de första återförsäljarna i Norden, att sälja Starlinks produkter för internet via satellit vilket gör det möjligt att få tillgång till internet nästan var som helst.

Starlink har utvecklats av Elon Musks företag SpaceX och är utformat för att leverera snabb internetuppkoppling för de mest avlägsna platserna runt om i världen. Starlink möjliggör aktiviteter som tidigare inte har varit möjliga med satellitinternet, inklusive strömning, onlinespel, videosamtal med mera.

– Vi vill hjälpa våra kunder att ligga i framkant med rätt IT-produkter och lösningar. Därför är vi mycket glada att vi nu kan erbjuda Starlink som gör det möjligt att få tillgång till internet nästan var som helst. Det öppnar upp för flera nya möjligheter hos både företag och privatpersoner, säger Pontus Cederberg, säljansvarig SMB Norden, Dustin.

Dustin kommer att sälja själva hårdvaran som finns i två varianter: Starlink Standard Kit för konsumenter och Starlink High Performance Business Kit för företag. För att använda produkten behövs ett abonnemang som går att köpa online hos Starlink eller via deras app. Själva produkten installeras enkelt av användaren själv på bara några minuter.

Ämnen

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Presskontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Presskontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Fredrik Sätterström

Presskontakt Head of Investor Relations +46 70 510 10 22