Gå direkt till innehåll
Morten Jakobi, VP Managed Services Dustin.
Morten Jakobi, VP Managed Services Dustin.

Nyhet -

Dustin lanserar ny e-signeringstjänst i samarbete med Scrive

Nu lanserar Dustin, som är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux, en e-signeringstjänst – eSign - i samarbete med Scrive. Tjänsten ska göra det lättare för företag att få till avtal på ett säkert och smidigt sätt.

eSign är en managerad tjänst som går att köpa som antingen en tilläggstjänst eller som en fristående tjänst. Den vänder sig till både små och stora företag och erbjuder ett säkert och snabbt sätt att signera och hantera elektroniska dokument.

– Våra tjänster bidrar till att underlätta det dagliga arbetet för företag. Med eSign kan våra kunder effektivisera sin signeringsprocess för att minska den tid och de kostnader som traditionella, pappersbaserade signaturprocesser kan innebära. Den är otroligt användarvänlig och kan användas på vilken enhet som helst, överallt och när som helst, säger Morten Jakobi, VP Managed Services Dustin.

- Vi är väldigt glada över det här partnerskapet. Genom det kommer Dustin att kunna ge sina kunder, och i sin tur sina kunders kunder, en bättre användarupplevelse, vilket sparar tid, pengar och papper i processen. Vi är alltid glada över att hjälpa företag att göra affärer på ett smartare och effektivare sätt, och Dustin är en fantastisk partner för att uppnå detta i stor skala, säger Paula Palk VP Channel på Scrive.

eSign installeras på mindre än två minuter och gör det möjligt att signera och hantera dokument elektroniskt. Det gör processen med signering betydligt mer effektiv jämfört med traditionella pappersbaserade processer. Tjänsten är säker vilket innebär att de elektroniska signaturerna är juridiskt bindande och uppfyller lagstadgade krav på elektroniska signaturer och dokumenthantering.

Läs mer om Dustins tjänster här.

Ämnen

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Presskontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Presskontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Fredrik Sätterström

Presskontakt Head of Investor Relations +46 70 510 10 22