Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Dustin finalist till både IT Business Award och Guldmobilen

Dustin, Nordens största e-handelsföretag inom IT- och hemelektronikprodukter, har nominerats till IT-Sveriges två mest prestigefyllda priser, IT Business Award och Guldmobilen.

Dustin har nominerats till i IT Business Award i kategorin ”Årets återförsäljare”. Priset delas ut av nyhetssajten IT24 och tidningen IT.Branschen vid en galafest på Clarion Hotel i Stockholm den 10 november. Totalt är 24 företag och personer nominerade till priset som delas ut i åtta kategorier. Finalisterna har valts ut av en namnkunnig jury med representanter för IT-branschen.

Dustin är även nominerat till Guldmobilen 2010 i kategorin ”Årets shopping-app”. Guldmobilen är den svenska mobilbranschens förnämsta pris och delas i år ut för tionde gången av tidningarna Mobil och Mobil Business vid en galamiddag i Kista Science Tower i Stockholm den 11 november.  Dustins mobil-app har gjort stor succé sedan lansering i somras. Över 32 000 personer hittills laddat ned shopping-appen i sina Iphone och Android-telefoner.

”Vi är mycket glada och stolta över att ha nominerats till dessa priser. Vi tar det som en bekräftelse på vårt arbete att vara Nordens bästa och mest kundtillvända e-handelsföretag inom IT och hemelektronikprodukter, säger Stefan von Stein, marknadsdirekt på Dustin.

”Dustin har också ambitionen att ligga i framkanten när det gäller teknisk utveckling och funktionalitet. Genom att som första företag lansera en shopping-app för smarta telefoner har vi satt en ny standard i branschen.”

För ytterligare information kontakta:

Stefan von Stein, marknadsdirektör Dustin, tel 0733‐638922

Om Dustin

Dustin är Nordens ledande återförsäljare av IT och elektronikprodukter på Internet och telefon. Försäljningen sker i Sverige, Danmark och Norge och kunderna utgörs av företag, offentlig sektor och privatpersoner. Dustins konkurrensmedel är sortiment, snabbhet och service. Koncernen har 350 anställd och omsätter 3,8 miljarder SEK. Huvudägare är riskkapitalbolaget Altor.

Ämnen

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Presskontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Presskontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Fredrik Sätterström

Presskontakt Head of Investor Relations +46 70 510 10 22