Gå direkt till innehåll
Centralpoint och Vincere blir Dustin

Nyhet -

Centralpoint och Vincere blir Dustin

Nu byter Centralpoint och samtliga bolag inom Vincere Group i Benelux namn och blir Dustin. Detta är en del i strategin att vara en stark IT-partner i regionen. Dustin är idag en ledande onlinebaserad IT-partner i Benelux och Norden, och ett av de tio största IT-företagen i Europa.

Dustin gick in i Benelux 2018 i samband med förvärvet av Vincere Group och expanderade 2021 med förvärvet av Centralpoint.

– Att samla våra kompetenser och erbjudanden under ett varumärke är ett viktigt steg för att stärka vår position i Benelux gentemot alla företag, från små till stora bolag samt offentlig sektor. Vi ser stor potential att både fortsätta växa i Benelux och att ta vårt erbjudande vidare till nya marknader i Europa, säger Thomas Ekman, koncernchef och VD Dustin.

Bolagen som tidigare var en del av Vincere Group är Compromise Domino, Issys, Norisk IT, Switch, Unilogic och Xcellent.

– Genom att vara ett varumärke kommer vi att fortsätta bygga vidare på Centralpoints starka erbjudande till stora företag och offentlig sektor, managerade tjänster från Vincere-bolagen och Dustins kompetens och erbjudande till små och medelstora företag. Vi är fortfarande desamma, men vi blir mycket bättre tillsammans, säger Thomas Ekman.

For ytterligare information, vänligen kontakta:

Eva Ernfors, Head of Communication

eva.ernfors@dustin.se, +46 70 258 62 94

Ämnen

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Presskontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Presskontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Fredrik Sätterström

Presskontakt Head of Investor Relations +46 70 510 10 22