Gå direkt till innehåll
Förändring i Dustins koncernledning: ny EVP Marketing & Communication

Pressmeddelande -

Förändring i Dustins koncernledning: ny EVP Marketing & Communication

Stephanie Forsblom blir ny EVP Marketing & Communication och medlem av Dustins koncernledning. Det är en nyinrättad roll som samlar ansvaret för all extern och intern kommunikation för att ytterligare öka fokus på att stärka Dustins position på marknaden.

Stephanie Forsblom är idag VP Corporate Responsibility, Communication & Brand på Dustin och har en bakgrund som hållbarhetschef på Dustin och dessförinnan på Microsoft.

- Stephanie har varit ansvarig för att utveckla och implementera Dustins nya varumärke. Jag är mycket glad över att hon kommer att ta ansvaret för fortsätta bygga och stärka Dustins position genom ett ökat fokus på marknadsföring och kommunikation, säger Thomas Ekman, VD och koncernchef.

Stephanie tillträder sin nya roll 1 augusti.

- Jag ser väldigt mycket fram emot att tillsammans med teamet bidra till Dustins transformation och fortsätta utveckla vårt varumärke genom att ta ett helhetsgrepp om vår externa kommunikation, säger Stephanie Forsblom.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eva Ernfors, Informationschef: eva.ernfors@dustin.se, 070 258 62 94

Om Dustin

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Nederländerna. Vi hjälper våra kunder att vara i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning, vid rätt tidpunkt och till rätt pris.

Vi erbjuder cirka 255 000 produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Huvudfokus är på små och medelstora företag. Omsättningen verksamhetsåret 2018/19 uppgick till cirka 12,5 miljarder SEK och drygt 90 rocent av intäkterna kom från företagsmarknaden.

Dustin Group har mer än 1800 medarbetare och är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm. 

Ämnen

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Presskontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Presskontakt Head of Communication +46 70 258 62 94

Fredrik Sätterström

Presskontakt Head of Investor Relations +46 70 510 10 22